Tündérszép

2024.04.05. 13:55

Így lehetsz stílusos a kifutón!

A tatabányai Németh Angéla stílustanácsadóval beszélgettünk szépségről, igényességről, valamint önismeretről és önbizalomról. Mindezt a 2024-es Tündérszépek verseny kapcsán kérdeztük.

Kemma.hu

– Az idei évben is többféle utcai stílus közül válogathatunk majd – mondta a stílustanácsadó. Németh Angéla sietett a Tündérszépek segítségére.

Tündérszépek: tatabányai stílustanácsadó adott tippeket
Tündérszépek: Borbély Bernadett sportos szettben is kameránk elé állt
Fotó: Flajsz Peter

– A klasszikus stílust kedvelőknek marad az elegáns „csendes luxus” stílus – a tavalyi év végéről – például a bő, élre vasalt nadrág a fehér színű ruhák a blézerek. Ezek akár a hétköznapokban, de akár elegáns eseményekre is kiváló választás lehet – mondta a szakértő és azt is, hogy különféle stílusú, bomberdzsekik, rövidített kabátok is sokféle stílusba beilleszthetők a szettbe.

Szerinte a farmer ruházat terén a teljesen szűk szárú skiny nadrágokat felváltják a bő nadrágszárak. De minden egyéb más ruhadarabbal is találkozhatunk majd, ami farmer anyagból készül. Például overáll, nadrágkosztüm, nyári ruha, blézer, top, blúz, trench coat, rövidnadrág, bármi készül belőle az biztosan divatos lesz idén – tette hozzá.

Kitért arra is, hogy a horgolt, necc, csipke ruhadarabok, merészen átlátszó szoknyák, fémes, metálos hatású ruhák, nadrágok és kiegészítők szintén itt lesznek a palettán. A bátrak rövidnadrágot is választhatnak majd utcai viseletként, elegáns vagy sportos összeállításban.

2024-ben is lesz új fürdőruha divat, amiről Németh Angéla megosztotta velünk sommás véleményét. – Nagyon fontos, hogy azt soha ne a trendek szerint vásároljuk. Mert ez az a ruhadarab, ami a legtöbbet mutat meg a testünkből, ezért érdemes a testalkatunkhoz illő, legelőnyösebb szabásvonalút választani. Mert még ezen a maroknyi ruhadarabon is rengeteg alakformáló és leplező szabásvonalat, mintát tudnak kialakítani, csak tisztában kell lenni azzal, hogy mi az, ami nekünk áll jól – zárta szavait a szakember, amik jó tanácsok lehetnek a szépségverseny előtt.

Németh Angéla véleményezte már Palvin Barbara és Dylan Sprouse esküvőjét, de ballagási szetteket is összeállított már portálunk megkeresésére. Palvinékról elmondta, amikor meglátta a fekete-fehér esküvői fotót, gyönyörű édesanyja, régi esküvői fotója jutott róla eszébe. Elemezte a menyasszonyi ruhát, de az esküvői frizuráról és a sminkről is fontos dolgokat mondott, az összhatást is elemezve.

Tündérszépek: még lehet nevezni

A Tündérszépek szépségversenyre saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Komárom-Esztergom vármegye szépségei Vas, valamint Győr-Moson-Sopron hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában