Súlyos baleset

2024.04.03. 07:03

Megtudtuk, hogy vannak a tatai mentőbaleset sérült mentősei

A mentők egy tatai gyalogosgázolás sérültjéhez siettek, amikor eléjük kanyarodott egy autó. A mentőbalesethez két mentőhelikoptert is riasztottak.

Goletz-DeáK Viktória

Életet menteni indultak a tatabányai mentősök, de végül az ő életüket kellett megmentenie bajtársaiknak március 22.-én, péntek délután Tatán. Az Almási utca és a Bacsó Béla út kereszteződésénél gyalogost gázolt egy autós, ehhez a balesethez riasztották a mentőautót, ami végül maga is súlyos balesetet szenvedett. A mentő Tatabánya felől haladt a körforgalom felé amikor egy autó a Kristály szálló mellől kikanyarodott elé, a sofőr pedig elrántotta a kormányt. Úgy tudjuk, hogy a személyautóban egy család utazott kisgyerekkel és a terhes édesanyával. A mentőbalesetben összesen heten sérültek meg, öten könnyebben. A két súlyos sérült a mentőben ült, őket egy-egy mentőhelikopter vitte kórházba. 

A közelmúltban súlyos mentőbaleset történt Tatán, amikor egy mentőautó elé kanyarodott egy autós. A szirénázó jármű a kereszteződésnél lévő oszlopnak csapódott.
A szirénázó mentő elé autó kanyarodott. A mentőbalesetben kettő mentős súlyosan megsérült
Forrás: Beküldött

 

A mentőbalesetben ketten súlyosan sérültek

Az Országos Mentőszolgálat a Kemma.hu kérdésére elmondta, hogy a balesetet szenvedett két mentős már jobban van. 
– A kórházi vizsgálatok szerencsére egyikük esetében sem igazoltak súlyosabb sérülést, így bajtársaink már másnap hazatérhettek – írták válaszukban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában