Kirándulás

2024.04.24. 11:27

Lakitelken jártak a tardosiak

Lakitelken jártak a tardosiak. A Petőfi Kulturális Programnak köszönhetően utazhattak a Bács-Kiskun vármegyei településre. Tardosról negyvenen vettek részt a kiránduláson.

Kemma.hu

Tardos önkormányzata tavaly ősszel együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Művelődési Intézettel (NMI), mely különböző, kulturális programok elérését teszi lehetővé. Ennek a társulásnak, a Petőfi Kulturális Programnak, valamint a Művelődési és Innovációs Minisztériumnak köszönhetik a tardosiak a Moziklub filmvetítéseit, a Lakitelekre szervezett kirándulást is. 

Lakitelken jártak a tardosiak. A Petőfi Kulturális Programnak köszönhetően utazhattak a Bács-Kiskun vármegyei településre.
A Petőfi Kulturális Programnak köszönhetően utazhattak Lakitelekre a tardosiak
Fotó: Beküldött

Negyven tardosi utazhatott Lakitelekre

Csabán Tibor, a település képviselője elmondta, hogy az utazásra 40 hely volt, mely gyorsan betelt. Nemcsak Tardosról, hanem Tatáról és Kocsról is mentek érdeklődők a programra. A csoportot Horváth Ágota, az NMI vármegyei igazgatója vezette. Délelőtt a Hungarikum Ligetet tekintették meg a csapat tagjai, ahol rengeteg magyar értéket csodálhattak meg. Ebéd után, a tardosiak, az NMI fantasztikus székházát tanulmányozták kívül-belül. A nap zárásaként, a Kárpátia Rendezvényházban a Csík Zenekar koncertjét élvezhette az ország több pontjáról érkezett nagyérdemű. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában