Kemma.hu podcast

2024.04.18. 13:42

Sportos élet az Amerikai pitbull terrierrel – PODCAST

Folytatódik az a beszélgetés, amit az Amerikai pitbull terrierrek kapcsán kezdtünk el Kakics Erikával a Boldog Élet a Kutyáddal Együtt Kutyaiskola és sportpont vezetőjével, Nagy Nikivel a Pit-Bull Planet Egyesület elnökével és Schermann Rolanddal a Szurkolók az Állatokért Gerecse és környéke alapítván elnökével. A Kemma podcast következő adásában, arról is beszéltünk, milyen a sportos élet a pitbullokkal, de a megfelelő tenyésztő választásáról is szó esett.

Kemma.hu

Fontos, hogy mindenképpen olyan helyről válasszunk kiskutyát, ahova el tudunk menni és megnézi, hogy milyen helyen él. Látni kell a szülőket, meg kell kérdezni milyen szűrésekkel rendelkeznek, milyen az előéletük. A kocsi csomagtartójából ne vegyünk kiskutyát. Amerikai pitbull terriert pedig csak abban az esetben vásároljunk, ha sportos életmódot folytatunk.

Ha sportos életmódot élsz tökéletes választás az Amerikai pitbull terrier. A képen: Sunny (balra), Zira, Ego)
Ha sportos életmódot élsz tökéletes választás az Amerikai pitbull terrier. A képen: Sunny (balra), Zira, Ego)
Forrás: Beküldött

Sportos életmód a kutyáddal

Azt már az előző adásban is kiemeltük, hogy naponta igényli a lemozgatást, mint fejben, mint testben. Ha valakit érdekel a fajta és a velük való sport akkor április 20-21-én megismerkedhet velük a Pit-Bull Planet Event programon Tatán. Lesznek versenyek és kiállítás, valamint a fajtával kapcsolatban is lehet kérdezni.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában