Kemma.hu podcast

2024.04.10. 14:39

Pitbull kutyák szerelmesei – egy csodálatos fajta nyomában – PODCAST

Vannak olyan kutyafajták, amik megítélése nagyon megosztó. Ilyen a pitbull is, azonban ha jobban megismerjük őket rájöhetünk, hogy bizony egy igazán különleges fajtáról van szó. A Kemma podcastben most közelebb hozzuk a hallgatósághoz az Amerikai pitbull terriert. Vendégeim Nagy Niki, a Pit-Bull Planet Egyesület vezetője, Kakics Erika, a B.É.K.E. Kutyaiskola és SportPont vezetője, valamint Schermann Roland, a Szurkolók az Állatokért Gerecse és környéke Alapítvány elnöke.

Kemma.hu

Egy három részes sorozatot terveztünk a pitbull fajtáról, hiszen többféle szempontból beszélgettünk róluk. Tisztában kell lenni az igényeivel. Jó kezekben a fajta ugyanis csodákra képes.

A Pitbull kutyák igazán különlegesek
A Pitbull egy igazán különleges fajta. A képen: Vamos (balra), Főnix, Fúria
Forrás: Beküldött

Sportok és a Pitbull

Egy biztos, ha nem vagyunk kifejezetten mozgékonyak, tehát a kanapén szeretünk inkább csücsülni és tévézni, akkor ez a fajta nem nekünk való. Az Amerikai pitbull terriert ugyanis fejben és fizikailag is le kell fárasztani. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában