Speedmarathon

2024.04.19. 16:10

Speedmarathon: Vármegyeszerte mérnek a rendőrök

Az akció kapcsán korábban bárki tehetett javaslatokat, hol mérjenek a rendőrök. A rendőrség közzé is tette, hol és mikor mérik majd az autósok sebességét a nap során, a speedmarathonon.

Kemma.hu

Speedmarathon: Vármegyeszerte mértek a rendőrök

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva 2024. április 19-én hat órától 2024. április 20-án hat óráig huszonnégy órás sebességellenőrzést tart a rendőrség. Minden évben speedmarathont szervez a hatóság.

Speedmarathon: Vármegyeszerte mértek a rendőrök
Speedmarathon: Vármegyeszerte mértek a rendőrök
Fotó: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

A kezdeményezés lehetséges helyszíneire számos állampolgári javaslat érkezett, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a vármegyei rendőr-főkapitányságok jelölték ki az ellenőrzések helyszíneit.

A vármegyei autósok Esztergomban hét, Tatán és Kisbéren öt-öt, Tatabányán négy, Oroszlányban és Dorogon három-három találkozóponton futhattak össze a rendőrökkel és futhattak bele sebességmérőikbe. Összesen harminckilenc Komárom-Esztergom vármegyei helyszín volt, ahol számítani lehetett a rendőrök társaságára, többek között Tatabányán a Környei úton is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában