Tájékoztató

2024.04.11. 06:46

Reggeli útinform: ezt kell tudni, ha ma autóba ülsz

Ma is összefoglaltuk nektek, milyenek az útviszonyok, a lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Bicske térségében, a 42-es és 39-es kilométer között új terelés mellett a belső sávot lezárták, mert aszfaltoznak. A forgalmat sávelhúzással a külső és a leállósávra terelik. 
- Burkolatfelújítást végeznek a Komárom/Kisbér csomópont és a Nagyszentjános/Bőny csomópont között. Így a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 92-es és a 99-es kilométer között a lezárták a külső és a leálló sávot. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. A Budapest felé haladókat a külső és a leálló sávra terelik. 

Az 1-es főúton, a bicskei körforgalom mellett, a 31-es kilométernél egy kanyarodó sávot építenek, ezért hétköznapokon félpályás lezárásra és jelzőőrös irányításra kell számítani. 
- Szárliget térségében a 42-es és az 54-es kilométer között közműépítés miatt a Tatabánya felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. 

A 132-es főúton, Komárom közelében, az 1-es kilométernél csatornáznak, félpályás lezárásra számítsanak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában