Komárom-Esztergom vármegye

2024.04.04. 19:00

Programajánló péntekre

Pénteken is sok programot tartanak vármegyeszerte, illetve Észak-Komáromban. Ezek közül ajánlunk néhányat olvasóink figyelmébe.

Almásfüzitő

Jógázni várják az érdeklődőket a művelődési házba. A négyalkalmas tanfolyamot Érsek Erzsébet hatha, női és yin jógaoktató tartja. A program pénteken 18 órakor kezdődik.

Oroszlány

A Silhouette Balett táncgálára várja az érdeklődőket a művelődési központba. A program pénteken 17 órakor kezdődik.

Tata

Abiogenezis címmel nyílik meg Szabó Andrea tervezőgrafikus kiállítása a Vármúzeumban. A program pénteken 17 órakor kezdődik. A vendégeket Michl József polgármester és Jász Attila költő köszönti. A tárlatot május 13-ig lehet megtekinteni keddtől vasárnapig 9 és 17 óra között.

Tatabánya

– Bingózni várják az érdeklődőket a Puskin Művelődési Házba. A program pénteken 10 órakor kezdődik.

– Csiszár Miklós Női Igazságok című előadása a női létről, a női problémák új és életszerűbb megközelítéséről szól. Házigazda: Fodor Elvira. A program pénteken 17 óra 30 perckor kezdődik. 

Észak-Komárom

A Limes Galériában Eszenyi Ákos műveiből Építészet határon innen és túl címmel nyílik kiállítás. A program pénteken 17 órakor kezdődik. A tárlatot április 28-ig lehet megtekinteni hétfőtől péntekig 14 és 17 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában