Felhívás

2024.04.07. 10:37

Lakhatási pályázat a komáromi fiataloknak, kiderült meddig lehet jelentkezni

Esély-otthon pályázattal segíti a 18 és 35 év közöttieket a komáromi önkormányzat. A lakhatási projekt a szakemberhiány enyhítését is megcélozta.

Kemma.hu

Az Esély-otthon – Otthonteremtés és közösségépítés a fiatalokért Komáromban pályázat keretében lakhatás biztosítására az önkormányzat pályázatot hirdet a város jövője szempontjából értékes végzettséggel rendelkező fiatal szakemberek helyben maradásának, vagy a városban történő letelepedésének támogatására. A lakhatási pályázattal olyan 18-35 év közötti pályázókat kívánnak támogatni, akik a településen lévő szakemberhiányt enyhítik munkájukkal. 

A lakhatási projektre 18 és 35 év közöttiek pályázhatnak
A lakhatási projektre 18 és 35 év közöttiek pályázhatnak
Fotó: Komárom / Forrás: komaromvar.hu

Az önkormányzat vállalja, hogy két év időtartamra a Kelemen László utcában található 48 négyzetméter alapterületű, 2 szobás bérlakásban lakhatást biztosít a pályázaton nyertes, helyben maradó vagy itt letelepedni kívánó fiatal szakemberek számára.

A pályázatot be lehet nyújtani személyesen a hivatalban, hétfőn 8-16.30-ig, keddtől-csütörtökig 8-16.00-ig, pénteken 8-12 óra között, vagy postai úton a Komáromi Polgármesteri Hivatal 2900 Komárom Szabadság tér 1. szám alatti címre, illetve elektronikusan, e-papír szolgáltatáson keresztül ügyfélkapuval bejelentkezve.

Bővebb információk: www.komaromvar.hu, www.komarom.hu honlapokról, valamint a polgármesteri hivatalban Cseke Csilla ügyintézőnél kérhetőek. Telefonszám: 34/541-355. A pályázati adatlapok letölthetők a dokumentumtárból, vagy személyesen átvehetőek a hivatalban. A pályázatok benyújtásának határideje április 30.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában