Vezetékmeghibásodás

2024.04.01. 06:28

Figyelem, mondjuk hol kell kerülni Oroszlányban!

Lezárták a Táncsics Mihály útról a körforgalom felé vezető utat, ezért a Gönczi Ferenc és a Fürst Sándor utca felé terelik a forgalmat. Az útlezárás napokig is eltarthat.

Kemma.hu

Meghibásodott vezeték miatt kerülniük kell az autósoknak a napokban, ha például a Bányász Klubtól szeretnének a fő útra hajtani. Az útlezárás napokig is eltarthat.

Útlezárás Oroszlányban
Az útlezárás miatt nem lehet a Táncsics útról a körforgalomba hajtani, kerülni kell az autósoknak
Fotó: Beküldött fotó/OIH. Zrt.

„Sajnos az ünnepek előtt le kellett zárni a Táncsics Mihály u.–Rákóczi Ferenc u. kereszteződésénél a körforgalomba behajtó forgalmi sávot, mivel az útpálya alatti szennyvízvezeték meghibásodott és az így létrejött kimosódás miatt közvetlen balesetveszély alakult ki a földanyag hiányból kifolyólag” – közölte a Létesítményeket Üzemeltető Nonprofit Kft. és az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. a közösségi oldalon.

Útlezárás miatt forgalomterelés

A felújítás miatt megváltozott a közlekedés a bányászvárosban. Az érintett szakaszon távolsági és helyi buszok is közlekednek, ezek a járatok a Mester utca–Mindszenti utca felé mennek. Az autós forgalmat a Táncsics Mihály utca említett szakaszának zárása miatt a Gönczi Ferenc utca és a Fürst Sándor utca felé terelik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában