Divatba jöttek

2024.04.07. 11:30

Ettől lesz garantált a siker! Ragyogni fognak a Tündérszépek!

Újra divatosak lettek a kiegészítők. Az apróbb, minimalista stílus éppúgy, mint az előbb említett nagyobb gyöngyök, láncszemek, valamint az absztrakt formájú ékszerek. Van néhány alapszabály, amit ha betartanak a Tündérszépek, akkor garantált az ízléses megjelenés.

Kemma.hu

A Tündérszépek 2024-es szépségversenyére jelentkező hölgyek a fotózáskor gyakran viselnek különféle ékszereket, kiegészítőket. Érdemes néhány aranyszabályt betartani, hogy a megjelenés ízléses maradjon.

Tündérszépek: az ékszer mindenkinek jól áll
A Tündérszépek fotózásán nemcsak Kószás Lea Eszter, hanem az ékszerei is ragyogtak
Fotó: Szűr Annamária/ 24 Óra

A Zaol.hu-nak Csigó Nóra, a Magic Parfüm tulajdonosa nyilatkozott. A szakember azt látja, újra divatosak lettek a kiegészítők. Az apróbb, minimalista stílus éppúgy, mint az előbb említett nagyobb gyöngyök, láncszemek, valamint az absztrakt formájú ékszerek. Utóbbi esetében minél feltűnőbb, annál egyedibbé teszi viselőjét, illetve hangsúlyozza annak ruháját, felhívja rá a figyelmet – mondta.

Amikor túldíszített, mutatós ruhát választ a hölgy, Csigó Nóra soha nem javasolja, hogy ugyanolyan stílusú ékszert válasszon hozzá. A nyakláncoknál az a szabály, hogy ha nagyobb méretűt választanának, akkor a fülbevalónak visszafogottabbnak kell lennie. Ellenkező esetben egyáltalán nem kell nyaklánc, elég egy vagy több díszesebb karkötő, és gyűrű is kerülhet az ujjra. A bokalánc a fiatalok ékszere, amit a strandon is viselhetnek, illetve egy rövidebb, miniszoknyás szetthez, viszont alkalmi ruhához tilos viselni. Ezeket a szabályokat betartva garantált a stílusos megjelenés, és mindenki ragyogni fog a kifutón, akár egy modell.

Tündérszépek: még nem késő nevezni!

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Komárom-Esztergom vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában