Szépségverseny

2024.03.29. 18:18

Roxi tanácsai egyszer már nyertek a Tündérszépeken

Sátori Roxánát, a 2022-es Tündérszépek vármegyei győztesét arról kérdeztük, mit tanácsol az idei jelölteknek.

Kemma.hu

– Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam nemcsak a környezetemtől, de teljesen ismeretlenektől is – emlékezett vissza Sátori Roxána, aki vármegyénket képviselte a Tündérszépek 2022-es versenyében.

A Szelfi Múzeumba is ellátogattak a Tündérszépek 2022-es döntősei, így a szárligeti szépség, Sátori Roxána is
A Szelfi Múzeumba is ellátogattak a Tündérszépek 2022-es döntősei, így a szárligeti szépség, Sátori Roxána is
Fotó: Markovics Gábor / Forrás: Ripost

JELENTKEZZ a Tündérszépek szépségversenyre akár saját fotókkal, akár az ingyenes fotózásunkat kérve. Ne hagyd ki életed lehetőségét!

Kértünk Roxitól néhány biztató szót az idei szépségverseny indulói számára. 
– Ez a verseny nem testesítette meg azokat a klasszikus tévhiteket, amiket a legtöbb szépségversennyel kapcsolatban mondanak – mondta portálunk érdeklődésére a szárligeti szépség. Hozzátette, külön öröm volt a szervezők és a zsűri privát véleménye, ez sokat számított neki a későbbiekben. Roxi jó ideje az egészséges életmód pártolója. Elárulta, a kozmetikus, a fodrász és a műkörmös háromszöget bejárta. Illetve jól bevált bőrápolási rutinját is megosztotta velünk, amely segítség lehet a 2024-es év jelöltjeinek. 

– Minden nap használok arctisztítót, szérumot, nappali és éjszakai krémet – avatott be minket szépségápolási szokásaiba a szárligeti szépség, fotóit elnézve pedig megállapíthatjuk: nem csak remek formában van, az időt is megállította.

Tündérszépek: értékes nyeremények találnak gazdára

A korábbi évekhez képest több újdonságot is bevezettünk. Az idén 18-35 év közöttiek nevezhetnek a vármegyei szinten induló országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a szépségverseny fináléjában, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépek résztvevőit. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!