5 hír, 5 híresség

2024.03.31. 20:00

Vujity Tvrtko halálközeli élményéről, míg Pápai Joci legújabb dalától volt hangos a sajtó a héten

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe az Oroszlányhoz ezer szállal kötődő televíziós riporter, Vujity Tvrtko, a Búbánatvölgyben élő Ambrus Attila, vagy más néven a Viszkis, Galambos Lajos tehetséges és gyönyörű lánya, a divattervezőként dolgozó Bogi, az aranytorkú tatai énekes,  Pápai Joci, valamint A Dal 2024-es tehetségkutatóban remeklő tatai zenekar, az Arcidra került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom vármegye celebjeivel az elmúlt napokban!

„Megfogadtam, nem halok meg” – a halál torkában járt Vujity Tvrtko

Hidegrázó történetet osztott meg közösségi oldalán az Oroszlányhoz ezer szállal kötődő televíziós riporter, Vujity Tvrtko. 1999. március 25. örökre megváltoztatta az életét. Ezen a napon nagyon közel járt hozzá a halál, de csodával határos módon megmenekült. Azóta tudja, mit jelent az élet.

Viszkis kávé is kapható a Viszkis boltjában

Megnyílt a Viszkis saját kis üzlete nagypénteken Szentendrén. Ambrus Attila ugyanis hátrahagyva régi életét, már évek óta kerámiákat készít, amiket eddig különféle vásárokon és fesztiválokon árult. Most azonban saját üzletet nyitott, ahol ruhákat készítő feleségével közösen árulják portékájukat. 

Különleges bolt nyílt Szentendrén. A Búbánatvölgyben élő Viszkis és felesége nyitott kis boltot nagypénteken.
A kis üzletben a Viszkis életét bemutató relikviák, mint a jéghoki felszerelése is helyet kapott 
Fotó: Ambrus Attila/Facebook

Új szerelmével mentené Galambos Lajos becsületét a lánya, Bogi?

Galambos Lajos tehetséges és gyönyörű lánya, a divattervezőként dolgozó Bogi a milliárdos Csipak Péterrel alkot egy párt. Vajon igazi ez a szerelem és öröké tart? Bár kapcsolatuk még csak rövid ideje tart, ám Boglárka már teljesen levette a lábáról a dúsgazdag férfit, aki nőnapon így fogalmazott az Instagramon:

Ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget, hogy 100 százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét. És amikor ennek a mély, belső nőiességnek a fénye rám ragyog, akkor érzem úgy, hogy férfiként kiteljesedtem. Boldog nőnapot!

Lúdbőrőzős lett Pápai Joci legújabb klipje

Itt van, megérkezett! Már látható Pápai Joci YouTube-csatornáján a Merülés című dalhoz készült klip, amely sötét, de annál izgalmasabb képi világgal igyekszik reflektálni a dallamvilághoz és a zenéből kibontakozó hangulathoz. A dal zenéjét és szövegét Pápai Joci és Szabó Zé jegyzi.

Egy ölelés, egy nevetés, minden csak rólunk szól!

– szól a dal refrénje. A tatai énekes pedig úgy fogalmazott Instagram-posztjában, hogy nagyon fontos és személyes dal számára a Merülés, reméli, hogy a közönség is szeretni fogja és hozzájuk is elér az üzenet.

Az Arcidra remekelt a Dalban

Az Arcidra zenekar 2020 januárjában alakult Tatán. A tagok összetétele már többször változott a zenekar fennállása óta, az alapítótagok közül hárman vannak jelenleg is a hétfős csapatban. Az idei év elején csatlakozott Elekes Fanni és Jakab Enikő a fiúkhoz. A Dal 2024-es tehetségkutatóban Egészben kell című produkciójukkal indultak. Múlt szombaton véget ért A Dal 2024. Az idei élő műsorba négy vármegyei zenekar jutott, köztük a tatai Arcidra, akik egészen a döntőig meneteltek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában