Riadalom

2024.03.07. 19:54

Mentőt kellett hívni a vasútállomásra

A héten már másodszor riasztották a mentőket a tatabányai vasútállomáshoz. Csütörtökön délelőtt az egyik vonat mellett esett össze egy idős nő.

Kemma.hu

Ezúttal egy idős nő lett rosszul és ájult el a peronon. A Kemma.hu egyik olvasója számolt be az esetről, ami csütörtökön nem sokkal 12 óra előtt történt a tatabányai vasútállomáson. A Győrből Budapest Déli Pályaudvar felé közlekedő S10-es vonatról szállt le olvasónk, amikor arra lett figyelmes, hogy egy idősebb nő összeesett a peronon.

A héten már másodszor riasztották a mentőket a tatabányai vasútállomáshoz. Csütörtökön délelőtt az egyik vonat mellett esett össze egy idős nő.
A vonat mellett, a peronon esett össze az idős nő
Forrás: beküldött

− A hölgy a vonatra szeretett volna felszállni, de egyszer csak összeesett a vonat mellett. Azonnal többen is odaugrottak segíteni neki és hívták a segélyhívót. Közben stabil oldalfekvésbe helyezték és biztosították a helyszínt − mesélte olvasónk, aki szerint a mentők hamar átvették a hölgy ellátását. 

A vonat mellett esett össze

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre elmondta, hogy a helyszíni ellátást követően egy 70 év körüli nőt szállítottak bajtársaik kórházba további vizsgálatok és megfigyelés céljából.

Szerencsére ezúttal nem történt komolyabb baj. Azonban hétfő kora este súlyos tragédiához riasztották a mentőket a tatabányai vasútállomáshoz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában