Tájékoztató

2024.03.24. 06:33

Reggeli útinform: ezt kell tudni, ha ma autóba ülsz

Ma is összefoglaltuk nektek, milyenek az útviszonyok, az időjárás, valamint a lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint az M1-es autópályán, Budapest és Tata között a viharos szél időszakosan por átfúvásokat okoz az útmenti mezőgazdasági területek irányából. Az utazóközönség számára az autópálya felett elhelyezkedő, változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a figyelmet! Fokozott figyelemmel és körültekintéssel közlekedjen mindenki, ha az út- és látási viszonyok megkívánják, csökkentsétek a sebességet.

Az 1-es főúton,
- a bicskei körforgalom mellett a 31-es kilométernél egy kanyarodó sávot építenek, ezért hétköznapokon félpályás lezárásra és jelzőőrös irányításra kell számítani. 
- Szár és Tatabánya között közműépítési munkákat végeznek. A 42-es és az 54-es kilométer között dolgoznak úgy, hogy az adott munkaterületnél csak egy sáv járható és jelzőőrök irányítják a forgalmat.  
-Mosonmagyaróvár határában, a 160-as kilométernél építési munka miatt a Levél település felé haladók útszűkületre készüljenek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában