Megmérettetés

2024.03.28. 16:08

A Rédei LION Majorette Csoport ismét remekelt

Inárcson mérettették meg magukat a tehetséges lányok. A Rédei LION Majorette Csoport remekül kezdte az idei versenyszezont.

Kemma.hu

A Rédei LION Majorette Csoport március 23-án Inárcson versenyzett a Magyar Majorette Szervezetek Szövetsége idei első nagy megmérettetésén. A Junior BOT csapat kategóriában még BASIC szinten versenyeztek, de úgy érzeték, hogy csapatuk felnőtt oda, hogy a legmagasabb szintű MASTER kategóriában is megmérje tudását. 

A Rédei LION Majorette Csoport remekül kezdte az évet
A Rédei LION Majorette Csoport remekül kezdte az évet
Fotó: facebook/Rédei LION Majorette Csoport

A mezőny legkisebb településéről érkező csapatként méltán megállták a helyüket. Nem is akárhogy! A BASIC kategóriában induló Junior bot csapat arany minősítést szerzett. A MASTER kategóriában több elismerést is begyűjtöttek a rédei lányok. A Cadett bot solo-ban Biró Nóra harmadik lett, bronz minősítéssel, Cadett pom trio-ban Biró Nóra, Halmai Dorottya és Takács Rita ezüst minősítést szerzett és harmadik helyezést. A Junior pom csapat ezüst, a Senior bot csapat bronz minősítést kapott, továbbá a Senior pom csapat második lett, ezüst minősítéssel. Ezenfelül Senior bot solo-ban, Németh Maja indult, a tizenegyedik lett és ezüst minősítést szerzett. Réde és Bakonybánk önkormányzatai ismét rendelkezésükre bocsátották a buszokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában