Nőnap

2024.03.16. 11:15

Az Őszi Napfény Idősek Otthona hölgylakóit köszöntötték

Hagyományos nőnapi ünnepségét tartott a kisbéri intézményben. Az Őszi Napfény Idősek Otthona igazgatója, Horvát Renáta köszöntötte először az otthon hölgy lakóit, valamint munkatársait.

Kemma.hu

A település polgármestere, Sinkovicz Zoltán az önkormányzat nevében azt kívánta, hogy boldogságban megélt, szeretetben körülvett évek aranyozzák be további életüket, majd egy-egy szál virággal köszöntötte az intézmény hölgy dolgozóit. 

A kisbéri Őszi Napfény Idősek Otthona hölgylakóit köszöntötték
A kisbéri Őszi Napfény Idősek Otthona hölgylakóit köszöntötték
Fotó: facebook/Kisbéri Polgármesteri Hivatal

A köszöntők után Nagy Mia Tímea és Gyűrűsi Áron, a Petőfi Sándor Általános Iskola diákjainak énekes műsora következett, Mocsári László tanár úr kíséretében. A pedagógus egy Victor Hugo-idézettel köszöntötte az ünnepelteket, és azt kívánta, hogy minden napjukat aranyozza be valami, amire szívesen gondolnak vissza, amikor este álomra hajtják a fejüket, ami erőt ad a nehezebb napok elviseléséhez, és szerető gyerekeket, vidám unokákat, egészséges napokat, és törődést kívánt.

Az előadás után az Őszi Nagyfény Idősek Otthona vezetője egy kis ajándékkal kedveskedve a fellépőknek köszönte meg, hogy csodálatos dallamokat, igazi meghittséget hoztak az ünnepségükre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában