Tájékoztatás

2024.03.19. 07:42

Végre búcsút int a láthatatlan lámpa: erre készüljetek a pláza kereszteződésében

Kedden délelőtt indul fontos beruházás Tatabánya egyik legforgalmasabb csomópontjában. A pláza kereszteződéséből eltűnik a láthatatlan lámpa.

Kemma.hu

A város közösségi oldalán adott arról tájékoztatást, hogy március 19-én, a délelőtti óráktól egészen szerda délutánig jelzőőrök irányítják majd a forgalmat a tatabányai pláza kereszteződésében, egészen pontosan a az Álmos vezér u. – Győri út jelzőlámpás csomópontban. Végre búcsút int a láthatatlan lámpa, amelyre folyamatosan érkeztek már hosszú idő óta a panaszok a különböző Facebook-csoportokban. Többször történt már baleset is a forgalmas csomópontban.

A láthatatlan lámpa elköszön, biztonságosabb lehet a közlekedés a fontos csomópontban
A láthatatlan lámpa elköszön, biztonságosabb lehet a közlekedés a fontos csomópontban
Forrás: GoogleMaps

Eltűnik a láthatatlan lámpa

Mint írták, ezen a napon a Signalterv Kft. megkezdi a kereszteződésben lévő jelzőlámpák felújítását. A munkálatok alatt a biztonságos közlekedés érdekében jelzőőrök irányítják majd a forgalmat. Az is kiderült, hogy a beruházás bruttó költsége 8 millió 269 ezer 605 forint. Ez a munka önkormányzati forrásból valósul meg. Hozzátették, hogy a felújítás során új átfeszítő kábeleket helyeznek ki, kicserélik a forgalomirányító berendezés gépszekrényét is, valamint a lámpafejek LED betétes cseréje is megtörténik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában