Március 15.

2024.03.13. 13:00

Csütörtöki programok Komárom térségében

Komárom térségében már csütörtökön megemlékeznek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeiről és hőseiről. Pénteken folytatódnak az ünnepségek.

Kemma.hu

Almásfüzitő

Csütörtökön 14 órakor az emlékparkban a Fekete István Általános Iskola tanulói adnak műsort. Koszorúznak az intézmények és a civil szervezetek.

Bábolna

Csütörtökön 16 órakor a régi temetőben lévő emlékműnél dr. Horváth Klára polgármester mond beszédet. Közreműködnek a Bábolnai Általános Iskola tanulói. Az esemény koszorúzással zárul.

Csém

Csütörtökön 14 órakor a Millenniumi emlékparkban Szabóné Fürjes Klaudia alpolgármester mond beszédet. Ezt követően Új remény, új tavasz címmel a Pápay József Általános Iskola diákjai adnak műsort. Az esemény koszorúzással zárul.

Komárom

Csütörtökön 10 órától az óvodásoknak lesz megemlékezésük az Alapy téren, majd 17 órától Szőnyben, a Hősök terén koszorúznak. 17 órától a Bozsik-iskola diákjai adnak ünnepi műsort a Petőfi Sándor Művelődési Házba. A városi ünnepség pénteken 11 órakor kezdődik a Kopjafás emlékparkban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában