Verseny

2024.03.12. 06:41

Kiváló matekosok vehettek át elismeréseket

A tatabányai Bolyai János Általános Iskola az idén 33. alkalommal rendezte meg a kistérségi Bolyai-matematikaversenyt a tatabányai, illetve a környékbeli általános iskolások, valamint a 6. és 8. évfolyamos gimnázisták számára.

Kemma.hu

Szép műsor után adták át a díjakat

Forrás: Facebook/Bolyai

A díjátadót a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban rendezték meg, ahol részt vett dr. Kancz Csaba főispán, Vereckei Judit, a Tatabányai Tankerületi Központ igazgatója, valamint Magyarné Kocsis Andrea és Pataki Zoltánné önkormányzati képviselők. 

A tatabányai Bolyai János Általános Iskola az idén 33. alkalommal rendezte meg a kistérségi Bolyai Matematikaversenyt a tatabányai és Tatabánya környéki általános iskolások, valamint a 6 és 8 évfolyamos gimnázisták számára.
Díjátadón vehették át a legjobbak a díjakat
Forrás: Facebook/Bolyai

A díjátadó megnyitóját változatos műsorok követték, majd a Bolyai-matematikaverseny történetének legeredményesebb versenyzője, Farkas Zita kiemelt jutalomban részesült. 

Magyarné Kocsis Andrea és Pataki Zoltánné képviselők külön jutalmazták a legeredményesebb kertvárosi tanulókat és felkészítő pedagógusaikat, Mürkl Mátét és Sámuel Máriát, Moravcsik Mátét és Polányiné Schatz Anikót. 

A díjazottak szerepelnek az intézmény közösségi oldalán. Évfolyamonként a legjobbak: 8. évfolyam: Farkas Zita, felkészítő pedagógusa: Bércesné Hegedüs Rózsa (Szent Margit Általános Iskola); 7. évfolyam: Magyar Milán, felkészítő Pöltl Ágnes (Bárdos László Gimnázium); 6. évfolyam: Mürkl Máté, felkészítő: Sámuel Mária (Bolyai János Általános Iskola); 5. évfolyam: Pokornyi Réka, felkészítő Bagó Orsolya (Szent Margit Általános Iskola); 4. évfolyam: Fazekas Lilla, felkészítő Vinczéné Csom Alexandra (Váci Mihály Általános Iskola); 3. évfolyam: Bolehradsky Norina, felkészítő Reiner-Kertész Henrietta (Pólya György Általános Iskola). 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában