Jótékonyság

2024.03.27. 08:26

Egyre közelebb a cél. Sikeres volt a tatabányai terepjárósok jótékonysági könyvvásárja

Új autóra gyűjtenek az önkéntes tűzoltók. A tatabányai terepjárósok jótékonysági könyvvásárán összegyűlt pénz is a perselybe kerül.

Lezajlott a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület hetedik jótékonysági könyvásárja a József Attila Könyvtárban Tatabányán. Közösségi oldalukon számoltak be arról, hogy több ezer darab könyvet mozgattak meg, pakoltak ki az asztalokra, amiket kedves felajánlók köszönhetően gyűjtögettek össze az elmúlt időszakban. 

Új autóra gyűjtenek az önkéntes tűzoltók. A tatabányai terepjárósok jótékonysági könyvvásárán összegyűlt pénz is a perselybe kerül.
A jótékonysági könyvvásáron a 45 éves, öreg autót is megnézhették a vásárlók 
Fotó: TB4x4

– Szombat este nagy izgalommal bontottuk ki az adománydobozunkat, melyben több mint 400 ezer forint gyűlt össze a héten. Köszönjük a könyvtárnak, hogy ismét könyvekkel és a hellyel biztosította a vásárunkat – írták posztjukban az önkéntesek. Külön névszerint kiemelve azokat a médiumokat, akik beszámoltak jótékonysági eseményükről. 

Jótékonyságból új autó

Mint arról korábban a Kemma.hu is beszámolt, a tatabányai terepjárósok idén szeretnék lecserélni a 45 éves öreg autójukat. Ehhez kértek segítséget.
– Sajnos egyre több hibája van, nagyon magasak a javítási költségek és rengeteg üzemanyagot fogyaszt, amit nagyon nehezen tudunk finanszírozni. Az álmunk egy használt, de újabb és gazdaságosabb autó, melynek költsége 8-10 millió forint. Ez óriási összeg, de hiszünk benne, hogy a segítséggel össze tudjuk gyűjteni, és megvalósulhat az álmunk – mondták az önkéntesek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában