Sajtónap

2024.03.18. 15:35

Értékelték a kiváló munkát

Idén is átadta a 24 Óra és a Kemma.hu kiadója a magyar sajtó napja alkalmából adható díjat a kiemelkedő munkát végző munkatársainak. Holtverseny alakult ki, elismerés járt két kollégának.

Kemma.hu

Idén is átadta a 24 Óra és a Kemma.hu kiadója a magyar sajtó napja alkalmából adható díjat a kiemelkedő munkát végző munkatársainak. A szerkesztőségünkben megtartott ünnepségen kiderült, a kollégák szavazatai alapján holtverseny alakult ki, így két kollégának járt az elismerés.

Elismerés járt kollégáinknak
Elismerés járt két kollégánknak. Flajsz Péter és Krupánszki Máté kapott nívódíjat Pásztor Zoltán főszerkesztőtől (középen)
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

Flajsz Péter, a vármegyei lap és a Kemma.hu fotósa kapta a szerkesztőségi elismerést. Nap mint erején felül teljesít. Ez az eseményeket dokumentáló fotókon túl illusztrációk készítésében, a képszerkesztői munkában éppúgy megnyilvánult, mint a napilap- és egyéb termékek, projektek fotós támogatásában. Egyebek mellett a Tündérszépek szépségverseny indulóinak portfólióit is ő készíti.

Krupánszki Máté online szerkesztő ötödik éve erősíti hírportálunkat. Témaérzékenysége, lendülete, valamint ötletei nem csupán a napi munkában, de a hosszútávú projektek során is nagy segítséget jelentenek. Lelkiismeretes, a kollégák írásaira és a saját cikkeire is odafigyel. Nem csak publikál, de szövegeket gondoz, képeket, videókat szerkeszt, több podcastet vág.

Pásztor Zoltán főszerkesztő beszédében utalt rá, hogy az elmúlt időszakban megváltozott az újságírás. Mint mondta, az online platform előtérbe kerülésével megváltozott körülmények között dolgoznak a kollégák és ők ketten jól veszik az akadályokat. A kollégák elismerésük jeléül gratuláltak a sajtónap két díjazottjának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában