Helyi közélet

2024.03.13. 14:00

Csütörtöki programok Esztergom térségében

Esztergom térségében már csütörtökön elkezdődik az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékeit és hőseit is felidéző programsorozat.

Kemma.hu

Bajót

Csütörtökön 16 órakor kezdődik a megemlékezés a művelődési házban. A műsort az óvodások, az iskola tanulói és a Harmónia Kamarakórus adják. Az ünnepség után koszorúzás lesz a Hősök terén.

Epöl

Csütörtökön 16 órakor kezdődik a megemlékezés a Közösségi házban. A beszédet Tácsik Attila polgármester mondja. Az ünnepi műsort a Búzavirág Népdalkör, az Epöli Tündérkert óvodásai, illetve Halmos Attila és zenekara adják. A táncházat Halmos Zsuzsanna vezeti.

Kesztölc

Csütörtökön 16 óra 30-kor a Kincses József Általános Iskola diákjai adnak műsort a művelődési házban. A megemlékezés a Szabadság téren koszorúzással zárul.

Piliscsév

Az általános iskolában csütörtökön 11 órától tartják a megemlékezést. A 7. osztályosok műsorát követően koszorúzás lesz a hősi emlékműnél.

Pilismarót

Csütörtökön 11 órakor lesz a megemlékezés a Nemzeti Emlékoszlopnál. A műsort a Bozóky Mihály Általános Iskola tanulói, valamint a Pilismaróti Mesevár Óvoda óvodásai adják, a beszédet Hunyadi Balázs polgármester mondja.

Tát

Csütörtökön 17 óra 50-kor térzene lesz a Hősök terén, majd 18 órakor zenés, irodalmi kortörténeti előadás lesz látható az általános iskola 7. osztályos tanulóinak közreműködésével. Az ünnepi beszédet Emmer Melindan megbízott iskolaigazgató mondja. Közreműködik a Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekar.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában