Ne maradj le!

2024.03.13. 20:00

Berobbanó allergia és kegyetlen gyilkosság - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Berobbant az allergia az erős szél miatt

Már kopogtatnak az allergiások az orvosi rendelők ajtaján. Megjelentek az első pollenszemek a levegőben. Csillapítani is lehet a tüneteket, a tatabányai allergológus azt is elmondja, hogyan.

Sokkoló kegyetlenséggel ölte meg a vita hetében szomszédját egy férfi

A halált okozó testi sértés bűntette és zaklatás vétsége miatt indult ügyben a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség vádiratot nyújtott be azzal a letartóztatott férfival szemben, aki 2023. február 3-án a szomszédja halálát okozta. A sokkoló esetben több ökölütéssel okozta a tragédiát.

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Bartucz László: Ugyanaz az ember vagyok, mint aki az Európa-bajnokság előtt voltam + videó

Egy igazi szerény sportoló, aki két lábbal áll a talajon azok után is, hogy egy egész országot tett büszkévé a németországi Eb-n bemutatott fantasztikus védéseinek köszönhetően. Bartucz László higgadtságról, olimpiáról és Ancsin Gábor félelmetes erejű lövéséről is beszélt.

Rangos elismerést kapott munkatársunk, Fenyvesi Károly

A 24. Nemzetközi Kőkonferencián bejelentették, hogy a tatabányai székhelyű Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestülete az érdekvédelmi szervezet legrangosabb elismerését adományozta Fenyvesi Károlynak, 24 Óra nyugdíjas munkatársának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában