Halálos

2024.03.13. 09:31

Sokkoló kegyetlenséggel ölte meg a vita hetében szomszédját egy férfi

A halált okozó testi sértés bűntette és zaklatás vétsége miatt indult ügyben a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség vádiratot nyújtott be azzal a letartóztatott férfival szemben, aki 2023. február 3-án a szomszédja halálát okozta. A sokkoló esetben több ökölütéssel okozta a tragédiát - tudta meg a Kemma.hu a főügyészségtől.

Kemma.hu

A vádirat szerint az ittas férfi 2023. február 3-án Esztergomban szóváltásba keveredett a szomszédjával, akit a vita közben ököllel és könyökével több alkalommal a fején, a mellkasán, karján és lábain megütött. A sértett a bántalmazás miatt a helyszínen életét vesztette, halála a fején elszenvedett sérülések miatt következett be.

Egy esztergomi családi háznál történt a sokkoló tragédia
Forrás: police.hu

Nem ez volt az eső sokkoló esete a férfinak

Dr. Stoller Katalin ügyésztől, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy a férfi más bűncselekményt is elkövetett, mert 2022. november 6-án az utcán állva egy 20 centiméter pengehosszúságú bajonettel hadonászva, megöléssel fenyegette meg a lakásában tartózkodó volt élettársát.

Az ügyészség vádiratában arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Törvényszék a tragédia elkövetőjét halmazati büntetésül végrehajtandó szabadságvesztésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában