Elismerések

2024.03.17. 18:31

Az Év Polgárőre lett a vértessomlói Oleárnik Roland

Budapesten, a nemzeti ünnep alkalmából elismeréseket adtak át a polgárőröknek. Oleárnik Roland, a Vértessomlói Polgárőr Egyesület elnöke az Év Polgárőre kitüntetést vehette át.

Kemma.hu

Példamutató polgárőr tevékenységéért, eredményes, áldozatkész munkájáért Oleárnik Roland, a Vértessomlói Polgárőr Egyesület elnöke vehette át az „Év Polgárőre” kitüntetést

Forrás: opsz.hu

Az ünnepségen dr. Simicskó István volt honvédelmi miniszter, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, országgyűlési képviselő, aki maga is újbudai polgárőr, ünnepi beszédében hangsúlyozta, hogy az 1848-49-es forradalom és szabadságharc példamutató időszaka a magyarság történetének. 

A beszédet követően dr. Túrós András, az OPSZ elnöke átadta az elmúlt év kiemelkedő teljesítményeiért járó kitüntetéseket, így a belügyminiszter elismeréseit, valamint az Év polgárőreinek, az Év polgárőr egyesületeinek és az Év polgárőr pedagógusainak járó díjakat.

Komárom-Esztergom vármegyéből az Országos Polgárőr Szövetség Elnöksége példamutató polgárőr tevékenységéért, eredményes, áldozatkész munkája elismeréséül Oleárnik Rolandot, a Vértessomlói Polgárőr Egyesület elnökét részesítette 2024-ben az Év Polgárőre kitüntetésben – adta hírül a vertessomlo.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában