Március 15.

2024.03.14. 20:17

A Bakony és a Vértes védelmezői vehettek át állami elismeréseket

A Vértes és a Bakony szakembereinek munkáját rangos kitüntetésekkel ismerték el az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Emléknapja, március 15-e alkalmából.

Kemma.hu

Dr. Sulyok Tamás, Magyarország köztársasági elnöke a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést adományozta Macsek Lajos erdőmérnöknek, vállalatgazdasági szakmérnöknek, a Vérteserdő Zrt. vezérigazgatójának, az erdő- és vadgazdálkodás területén végzett magas színvonalú munkája elismeréseként. 

Macsek Lajos, a Vérteserdő Zrt. vezérigazgatója az erdő- és vadgazdálkodás területén végzett magas színvonalú munkája elismeréseként vehette át a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét
Macsek Lajos, a Vérteserdő Zrt. vezérigazgatója az erdő- és vadgazdálkodás területén végzett magas színvonalú munkája elismeréseként vehette át a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét, mellette dr. Nagy István agrárminiszter
Forrás: Beküldött

A köztársasági elnök továbbá a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta Kovács Zoltánnénak, a Bakonyerdő Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettesének, az erdőgazdálkodás ügyviteli támogatása terén végzett, magas szintű szakmai munkája elismeréseként. Valamint Majer Ilona erdőmérnöknek, gazdasági- és környezetvédelmi szakmérnöknek, a Vérteserdő Zrt. nyugalmazott vezérigazgatójának, az erdőgazdaság erdeinek fenntartása és gyarapítása érdekében végzett több évtizedes, kiváló munkája elismeréseként.

Dr. Sulyok Tamás a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozta Müller Gábornénak, a Vérteserdő Zrt. nyugalmazott pénzügyi csoportvezetőjének, a vértesi erdőgazdaság gazdasági terveinek megvalósítása érdekében végzett kiváló munkája elismeréseként.

Dr. Nagy István agrárminiszter az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát adományozta Fábián Gábornak, a Bakonyerdő Zrt. nyugalmazott műszaki osztályvezetőjének, a bakonyi és a balaton-felvidéki erdőterületek feltárásának tervezése, kivitelezése terén elért eredményeiért, valamint Pillmann Józsefnének, a Vérteserdő Zrt. nyugalmazott vezető könyvelőjének, a Vértes és a Gerecse hegység erdeinek szolgálatában töltött négy évtizedes példaértékű munkájáért.

Az agrárminiszter továbbá az Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést adományozta Kovács Sándornak, a Bakonyerdő Zrt. nyugalmazott erdőgondnokának, a vad- és erdőgazdálkodás területén végzett sokrétű és eredményes munkájáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában