Testületi ülés

2024.02.01. 08:00

Tervezhető a nyár a nyergesi ovisok szüleinek

Az önkormányzati képviselő-testület tagjai legutóbbi ülésükön többek közt egyhangú szavazással döntöttek a helyi Benedek Elek Óvoda, a Bóbita Óvoda és Bölcsőde, illetve a Napsugár Óvoda nyári zárva tartási rendjéről.

Kemma.hu

Az intézményvezetők egyeztetése alapján az egy-egy hónapos szünet nyitánya július első hete lesz, a zárszó napja augusztus 16. Az időpontokról az érintett szülők legkésőbb február 15-ig értesítést kapnak. A családok élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy az apróságokat az éppen nyitva lévő intézménybe vigyék reggelente.

Hét igen és egy tartózkodó vokssal született képviselő-testületi döntés arról, hogy szerdától a helyi kulturális köznevelési és sport bizottság elnöke, a jelenlegi képviselő-testület megbízatásának hátralévő idejére, Lohner Ilona önkormányzati képviselő. A korábbi elnök, Horváth Dániel önkormányzati képviselő, bizottsági tagságát megtartva, lemondott tisztjéről. Rajtuk kívül a csapat tagja Szakmáry Barna képviselő, illetve Raj Péter Rudolné és Szőke Erika.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában