Ne maradj le!

2024.02.20. 19:32

Súlyosabb büntetés várhat a siklóernyős tragédia vádlottjára - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Percről percre tudósítottunk a tragikus vértesszőlősi siklóernyős baleset tárgyalásáról. Nem kerülhetett pont ma az eset végére, a sértett jogutódjának képviselője ugyanis súlyosabb büntetést kért a vádlottra, ezért a bíró elnapolta a tárgyalást. Az ügyben várhatóan március 26-án fognak ítéletet hozni.

Beszámoltunk róla, hogy Oroszlány ünnepel. 1954. volt az az év, amikor a települést várossá nyilvánították, és lakóinak sorsa összeforrt Oroszlányéval. A bányászvárossal egyidős, 70 éves oroszlányiak vallottak arról, mit is jelent számukra Oroszlány.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

A két nőre is rátámadt szatír esete nyomán utánajártunk, hány alkalommal született feljelentés molesztáló férfiak miatt Tatabányán, illetve Komárom-Esztergom vármegyében. Nem az óvónő támadója volt az első szatír a városban.

Cikkel üdvözöltük a tatai HellóPisti zenekar szereplését A Dal 2024-ben. A csapatért a mostani hétvégén izgulhatunk! Videónk is van róluk, olvassátok, nézzétek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában