Csodás átalakulás

2024.02.06. 13:24

Rá sem lehet ismerni Bodzára, a decemberben mentett rexes kutyára

Sokan szurkoltak a súlyosan elhanyagolt, a Bakonyban magányosan kóborló Bodzának még decemberben. Az állatvédőknek sikerült befogni az ebet, aki a napokban egy komáromi kutyakozmetikában szépült meg.

Körtvélyfáy Dina

Bodza megtalált, illetve jelenlegi állapotában

Forrás: Rex Komáromi Állatvédő Egyesület

Fotó: Rex Komáromi Állatvédő Egyesület

Bodzát még Mikulás környékén fogták be a Szurkolók az Állatokért Gerecse és környéke Alapítvány tagjai. A súlyosan elhanyagolt állat egyedül kóborolt a Bakonyalján. Bár később megtalálták a tulajdonosát, az lemondott a kutyáról, aki a komáromi menhely gondozásába került.

Bodzának sokat kellett erősödnie, de mára már gazdikereső státuszba lépett. Ebben segíti új fizimiskája is, amelyet Borvendégné H. Mária kutyakozmetikusnak köszönhet. Bár nem fiatal, kilenc év körüli szuka, mégis játékos, szeretetreméltó kutyus. A menhely több lakójával is kijön, legjobb barátja a németjuhász jellegű Vezér. Így az sem okozna számára problémát, ha második kedvencnek érkezne leendő családjába.

Bodza Borvendégné H. Mária vendégszeretetét élvezi. Jobbra Schermann Roland, Szurkolók az Állatokért Gerecse és környéke Alapítvány csoportjának vezetője
Bodza Borvendégné H. Mária vendégszeretetét élvezi. Jobbra Schermann Roland, Szurkolók az Állatokért Gerecse és környéke Alapítvány csoportjának vezetője
Fotó: Rex Komáromi Állatvédő Egyesület / Forrás: Rex Komáromi Állatvédő Egyesület

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában