Segítség

2023.12.07. 13:15

Megtalálták Bodzát, a komondor jellegű négylábút, most befogadót keresnek +videó

A Szurkolók az Állatokért Gerecse és környéke Alapítvány tagjai a bakonyaljaiak segítségét kérte Bodza kutya megtalálásában. A négylábú a segítőknél van, a négylábúról lemondott a gazdája.

Kemma.hu

Néhány nappal ezelőtt feltűnt egy Bodza névre hallgató nyolc esztendős komondor jellegű kutyus. Szerdán chipet olvastak, de mire a Szurkolók az Állatokért Gerecse és környéke Alapítvány segítői mentek volna érte, ismét útra kelt. A barátságos, ám bizalmatlan négylábú eddig nem hagyta el a bakonyaljai Aka települését, mindig visszatért egy számára szimpatikus, száraz helyszínre. Azonban szerda este ezt már nem tette meg. Az alapítvány tagjai sokáig keresték Bodzát.

A segítők hivatalos oldalukon kérték az Aka, Súr, Bakonyszombathely és Bakonysárkány településeken élőket, hogy, aki találkozik a kutyussal, értesítse őket, valamint kiemelték, hogy ne próbálják elkergetni!

Bodzát szerda este és éjjel nyolc órán keresztül keresték, majd csütörtökön további két órán át, végül sikerült befogni. Gazdája lemondott róla. Így most azonban ismét segítségre van szükségük az alapítvány tagjainak, ezúttal a kedves négylábú elhelyezésében. Mint írják, befogadót keresnek, és minden költséget állnak.

Már a segítőknél van a kutyus:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában