Díjazták

2024.02.15. 10:28

Óriási siker: nívós elismerést kapott a Bridgestone Tatabánya

Első helyezést ért el a Bridgestone tatabányai gyára a JVSZ „Companies for the Future Award” Best Technology Investment kategóriájában, vagyis a vállalat elnyerte a legjobb technológiai befektetés díját.

Walczer Patrik

Topolcsik Melinda büszke arra, hogy díjat nyert a Bridgestone Tatabánya

Forrás: JVSZ

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) idén is döntött a „Companies for the Future Award” díjazottjairól. A gálaeseményen elhangzott, hogy a Bridgestone Tatabánya kiemelkedő, jövőbe mutató digitális megoldásaival szolgált rá a a Best Technology Investment különdíj kategória első helyezésére, a nívós díjjal méltatták a vállalat digitális technológiáinak és adatrendszerének kiépítését. Mint írják, ezek a fejlesztések a gyártási folyamatok hatékonyságának növelése mellett hozzájárulnak a környezeti fenntarthatósághoz is, továbbá előkészítik a terepet a mesterséges intelligencia új generációjának is. 

Közölték azt is, hogy a Bridgestone Tatabánya modern megoldások széles körű integrálásával, valamint a „Smart Factory Program” bevezetésével fejleszti és optimalizálja a gyártási folyamatait. A gyárban bevezetett digitális megoldások révén adatalapú döntéshozatalra is van mód, így kiemelkedően növelhetik a munkagépek és -folyamatok hatékonyságát is. 

A Bridgestone Tatabányánál a technológia és az emberi tényező egyaránt meghatározó jelentőségű. Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink innovatív ötletei, szaktudása és elhivatottsága elismerésre került. Ez a rangos díj nemcsak a technológiai előrehaladásunkat, hanem a közösségünk által teremtett értékeket is hirdeti” – mondta el köszönőbeszédében Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Kft. ügyvezető igazgatója.

Képen a díjátadó pillanata 
Forrás: JVSZ

Érdekesség, hogy a Joint Venture Szövetség immár a harmadik nagyszabású gálaeseményt rendezte meg, melyen a díjazottak a JVSZ tagvállalatai közül kerülnek ki. Az elismeréseket hat kategóriában nyerhették el az előző évben kiemelkedő eredményeket elért, valamint a gazdaság jövőjét szem előtt tartó, felelősen és tudatosan működő vállalatok. A közlemény szerint a Bridgestone Tatabánya által kiérdemelt Best Technology Investment díjra pályázati anyag benyújtásával nevezhettek a cégek, a jelentkezéseket szakmai zsűri bírálta el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában