Elismerték

2024.02.08. 10:39

Rangos díjat nyert a tatabányai Bridgestone

A Bridgestone EMEA elnyerte a rangos Top Employer díjat, ami jelentős eredmény a magyarországi tatabányai üzem számára is. A szakmai zsűri által odaítélt elismerés a Bridgestone kimagasló munkáját értékeli a legjobb humánerőforrás-fejlesztési gyakorlatokban.

Walczer Patrik

Topolcsik Melinda csapatával ünnepli a rangos díj elnyerését

A díj kiemeli a Bridgestone törekvéseit a kiemelkedő munkahelyi környezet megteremtésére. Az elért eredmények kulcsfontosságú területei közé tartozik a rugalmas munkaidő bevezetése, a stabil karrierfejlesztési programok, az átfogó vezetői képzés, a munkavállalók jóllétére való nagyfokú összpontosítás, valamint a sokszínűségi és befogadási kezdeményezések előre mozdítása. Ezek az erőfeszítések együttesen bizonyítják a Bridgestone elkötelezettségét a kivételes munkavállalói élmény iránt.

– Rendkívül büszkék vagyunk az elismerésre, amely méltó módon fémjelezi munkatársaink iránti folyamatos elkötelezettségünket. A siker kollégáink kemény munkájának és elkötelezettségének köszönhető. Nap mint nap hozzájárulnak ahhoz, hogy a Bridgestone Tatabánya egy nagyszerű munkahely legyen – tette hozzá Topolcsik Melinda, a tatabányai gyár ügyvezető igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában