Farsang

2024.02.07. 20:14

Egyedül érkezett Környére Rudi, a rénszarvas

A polip pedig azt is elmesélte, hogy ha el akar bújni, tintát ereszt a vízbe.

Kemma.hu

Sokszínűség jellemezte a farsangi forgatagot

Forrás: fotó: kornye.hu

A Környei Hagyományőrző Német Nemzetiség Gyermekcsoport apróságai a napokban tartották farsangi mulatságukat a Vackor Óvoda és Bölcsődében. A különleges alkalomra a szülők rengeteg finomsággal készültek, Kluber Petra és Wéberné Kürti Anna pedig mindenféle mókás játékkal várta az apróságokat – adta hírül a kornye.hu. 

A felvonulás alatt a gyerekek sorra léptek a „színpadra”, s mutatták be jelmezeiket. A polip azt is elmesélte, hogy a tintahalúakhoz tartozik, és ha el akar bújni, akkor tintát ereszt a vízbe. A csodaszép páva még „rikácsolt” is, s maga sem tagadta, hogy a páváknak meglehetősen kellemetlen, csúnya a hangjuk. Az indiánlány igyekezett megszólaltatni a pánsípját, melyet az édesapja készített, Rudi, a rénszarvas pedig azért jött egyedül, mert a Télapó épp a szabadságát töltötte. Tigris, Aranyhaj, Miki egér, Sonic, a hihetetlen gyors sündisznó, Thor, sorra érkeztek a maskarások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában