Szerelmesek napja

2024.02.13. 06:55

Bemutatjuk a Lustaboxot! Íme a legtökéletesebb ajándék Valentin-napra

A Lustabox lehet az idei Valentin-nap slágerterméke. Legalábbis ezt a választ kaptuk Bordács-Petrik Dorottyától, aki Tatabánya főtéri üzletében virágárus. Évről évre előrukkolnak valamilyen újdonsággal az üzletben és ez az idén sem volt másként.

Kemma.hu

A Lustaboxot azok a férfiak keresik, akik nem tudják, mivel szeretnének kedveskedni párjuknak. Vagy éppen tudják, de az ötletek közül nem könnyű választani

Forrás: Beküldött

– Több hete készülünk a szerelmesek napjára – válaszolt kérdésünkre Dorottya, mikor azt kérdeztük tőle, mióta pompázik piros színben a virágbolt. Azt mondja, húzóidőszak következik, vagyis éves forgalmuk tekintélyes részét február 14-én bonyolítják le, ilyen még a nőnap, a ballagás, a halottak- és az anyák napja. Érdekesség – folytatja – hogy az idén már nem csak a piros és a bordó szín dominál üzletükben, hanem egyre több Valentin napi ajándék kapható rózsaszínben is. Jelezve azt, hogy nemcsak a szerelemről, hanem egyre inkább a szeretetről szól ez a nap.

– Az idén már kopogtattak szerelmes lovagok – tette hozzá a virágárus, aki azt is elárulta, hogy az első egy középkorú férfi volt. Kérdésünkre, hogy mennyire korhoz kötött az ünneplés, meglepő választ adott. Tapasztalata szerint ugyanúgy megfordul náluk a húszéves, akárcsak az ötven.

Azt mondja, a lehetőségek tárháza végtelen, ha a meglepetések áráról van szó. A néhány száz forintos mütyürtől a 15 ezer forintos Lustaboxig minden van. Utóbbit azok a férfiak keresik, akik nem tudják, mivel szeretnének kedveskedni párjuknak. Vagy éppen tudják, de az ötletek közül nem könnyű választani, ezért sok mindent szeretnének egyszerre. Van benne egy kis üveg pezsgő, piros és szív alakú lufi, három szál örökrózsa, néhány szem kókuszos édesség, és szeretlek feliratú kézműves dísz is. Egy szál rózsa ára 1700 és 2000 forint között kapható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában