Csatlakoztak

2024.02.04. 13:58

Állatbarát programhoz csatlakozott a komáromi Feszty-iskola

A Feszty Árpád Általános Iskola Facebook-oldalán közölte, hogy tanintézetük a napokban csatlakozott az Állatbarát Könyvtár Programhoz.

Körtvélyfáy Dina

Mint írták, szeretnék megalapozni a gyerekekben az állatok iránti szeretetet és felelősségérzetet. A komáromi intézmény célja az, hogy minél több kisdiákhoz eljussanak az állatokkal, állatvédelemmel kapcsolatos információk, a felelős állattartás tudnivalói. Ennek érdekében az Állatvédelmi Oktatás Alapítvány elindította az Állatbarát Olvasó Kihívást, mely arra ösztönöz, hogy tizenkét hónap alatt tizenkét, ezzel a témával foglalkozó könyvet olvassanak el közösen. 

A Feszty-iskola bejegyzésében azt is közölték, hogy a tanintézmény könyvtárában kiemelt helyet kapnak az állatokkal kapcsolatos könyvek és különböző állatbarát programokkal várják az érdeklődő tanulókat. Az Állatbarát olvasó kihívás januári kötete volt: Gerald Durrell Vadak a vadonban. A népszerű író, természettudós könyvei mindenki számára szórakoztatóak – jegyezték meg a Facebook-posztban. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában