Évindító klubértekezlet

2024.02.01. 09:50

A Vármegyeházán tanácskoztak a nyugdíjas klubok vezetői

Az Életet az éveknek nyugdíjas klubszövetség hétfőn tartotta évindító klubvezetői értekezletét a Vármegyeházán.

Kemma.hu

Egy perces néma főhajtással emlékeztek a nemrégiben elhunyt Varga Gyuláné Zsuzsára, a lábatlani szövetség vezetőjére. Popovics György, a Komárom-Esztergom Vármegyei Közgyűlés elnöke és dr. Kancz Csaba főispán is üdvözölték a résztvevőket, továbbá megköszönték eddigi munkájukat. Romanek Etelka, a vármegyei közgyűlés alelnöke hangsúlyozta a klubszövetség kiváló együttműködését a vármegyei Idősügyi Tanáccsal. 

Ezt követően értékelték a tavalyi év programjait. Troják Frigyes, a szövetség vármegyei vezetője kiemelte, hogy az idei évre tervezettek is színesnek, sokrétűnek ígérkeznek. A negyvenhét vármegyei klubból harmincöt település vezetői voltak jelen a tanácskozáson, amelynek második felében Bálint Gabriella rendőr alezredes, a vármegyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési alosztályvezetője adott tájékoztatást. A környéken élők felvilágosítására a rendőrség – különös tekintettel az idősek kiszolgáltatottságára – bűnmegelőzési előadásokat szervez Tatabányán, Komáromban, Dorogon és Kisbéren. A klubszövetség segítséget nyújt a részvétel biztosításához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában