Adománygyűjtés

2024.02.09. 13:37

A Sztrádában gyűjtenek az állatvédők szombaton, meglepetéssel is készülnek

Minden adományért jár a csodás új frizura. És még egy meglepetéssel is készülnek.

Kemma.hu

Adománygyűjtést szervez a Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvány szombaton adománygyűjtést szerveznek a mentett állataik számára a Sztráda Bevásárlóközpontnál Vértesszőlős és Tatabánya között. Az állatvédők azt ígérik, hogy egy különleges meglepetéssel is készülnek majd. De amire minden adományozó számíthat az Nagy-György Mária csodás kezeinek hála egy új frizura.

– Szeretettel várunk mindenkit egy különleges jótékonysági eseményre, ahol nem csak az állatokon segíthetsz, de még szebbé is teheted magad egy profi hajfonással. Egy tehetséges és nagylelkű önkéntesünk, Nagy-György Mária, Maja felajánlotta, hogy csodás hajfonásokat készít azoknak, akik támogatni szeretnék az állatvédő alapítványunkat – árulta el Zádoriné Csordás Valéria, az alapítvány kurátora, aki azt ígérte, hogy minden adományért cserébe jár a gyönyörű hajfonás, ami garantáltan feldobja a napot. 

A gyűjtésre az egyik kedvencük is elkíséri az állatvédőket: Bosco kutya az adományok mellé szívesen gyűjti be a simogatásokat is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában