Segítség

2024.02.08. 07:00

A szív megszakad: hiába a 200 kilométer, a tatai állatvédők megmentik a kutyamamit

Mikor senki nem segít, a tatai állatvédők akkor is mindent megtesznek egy bajba jutott állatért.

Kemma.hu

A tatai állatvédők ismét bizonyították, ha segítségre szoruló állatról van szó, rájuk mindig lehet számítani, a távolság sem számít. Ez derült ki legújabb posztjukból is közösségi oldalukon. 

Mint írják, messengeren kaptak üzenetet, hogy azonnal segítségre van szükség. A segítségre azonban nem a közelben, de még csak nem is a megyében volt szükség. Tatától több mint 200 kilométerre, Ózdon várta megmentőjét egy vemhes kutyus, akit elütött egy autó. A tatai állatvédők látták, hogy hiába a sok sajnálkozó hozzászólás, senkitől nem érkezik a segítség, ezért egy rövid mérlegelés után döntöttek és kezükbe vették a szerencsétlenül járt négylábú sorsát.

Azonnal intézkedtek, hogy a kutyust juttassák fel Pestre. Hozzátették, hogy helyük és pénzük sincs igazán, de ha ebben a helyzetben nem segítettek volna, akkor nem tudnának tükörbe nézni. Drukkot kérnek mindenkitől a vemhes kutyamaminak, hogy túl tudja élni a megpróbáltatásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában