Elismerés

2024.01.21. 09:06

Várják a jelölteket a Zöld Ág-díjra Tatabányán. Te kit választanál?

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata várja a javaslatokat a Zöld Ág-díj idei adományozottjára - adta hírül webes felületein a megyei jogú város.

Kemma.hu

Várják a javaslatokat a Zöld Ág-díjra

Forrás: Facebook/TMJV

A díj olyan személynek vagy szervezetnek adományozható, aki (amely) a környezetvédelem vagy a környezeti nevelés területén a város érdekében kiemelkedő tevékenységet folytat. Évente legfeljebb egy díj adományozható. A felterjesztéseket írásban a város weboldalán lévő űrlap kitöltésével és a felterjesztés szakmai indoklásával a polgármesterhez kell benyújtani.

A javaslatnak tartalmaznia kell a kitüntetésre javasolt személy, szervezet nevét, címét és az elismerni kívánt tevékenység, érdemek részletes ismertetését. A javaslatok benyújtási határideje 2024. január 01 - 2024. február 28. közötti időszak.

A díj adományozására tett javaslatokat a Közgyűlés környezetvédelmi feladatokat ellátó bizottsága véleményezi és terjeszti a képviselő-testület elé. A díjhoz díszoklevél, bronzplakett és pénzjutalom jár. További részletek a tatabanya.hu-n olvashatók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában