Összefogás Kupa

2024.01.15. 08:35

Tíz családot támogattak, vitrinbe kerültek a Földi-relikviák a tatabányai kupán

Az AGC csapatához, illetve a Magyar Művész Válogatotthoz került az Összefogás-kupa a szombati teremfocitornát követően. Az Összefogás Tatabányáért Egyesület a Földi Imre Sportcsarnokban tartotta a rendezvényt.

Sugár Gabi

A délelőtti meccsek után egy jótékonysági akció zárásaként tíz családnak nyújtottak át egyenként 100-100 ezer forint támogatást. A színészválogatott, a művészválogatott, a Honvéd, és a tatabányai öregfiúk meccsei előtt a csapatok megemlékeztek az elhunyt színész­óriásról, Benedek Miklósról. 

Az egyesület egy fontos vállalásának is eleget tett ezen a programon. A néhai városvezető, Schmidt Csaba szándékának megfelelően a városi sportcsarnok névadója előtt tisztelegve egy vitrint helyeztek el, amelybe az olimpiai bajnok súlyemelő, Földi Imre melegítője és képei kerültek be. Batár Erik és Bujtor Éva, az egyesület elnöke, programkoordinátora kiemelte: Gál Csaba, dr. Dombi J. Péter, Sámuel Botond és Molnár József támogatásával, továbbá Vejtey Miklós segítségével valósult meg a projekt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában