Mulatozás

2024.01.03. 20:45

Koncertekkel, finom falatokkal, mulatozással várták az előszilveszterezőket Oroszlányban

Az előszilveszter kezdő akkordját a Törésvonal adta meg, de rockabilly együttes, partyzenekar és lemezlovas is fellépett a bányászváros szabadtéri színpadán. A Silhouette profi táncosai pedig elbűvölték a közönséget.

Wágner Zsanett

Minden partikelléket meg lehetett vásárolni a helyszínen

Immáron több éves hagyomány a városban, hogy a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár minden évben december 30-án előszilveszteri programmal lepi meg a városlakókat. Így volt ez az idén is. Sokan döntöttek úgy, hogy kilátogatnak a Szent Borbála térre, és a zenés-táncos összejövetelen jó hangulatban búcsúztatják az óesztendőt és köszöntik az előttünk álló újévet, 2024-et. 

A szabadtéri színpadon jobbnál jobb fellépők váltották egymást. A Törésvonal zenekar fellépésével kezdődött a mulatozás. Az oroszlany.hu beszámolt arról is, hogy sok ismerős arc tűnt fel az együttesben, hiszen közülük többen játszottak már oroszlányi és környékbeli rockbandákban. Koncertjük repertoárjában ikonikus együttesek legendás dalai szerepeltek. 

Őket követte az ország talán legőrültebb rockabilly együttese, a Tom White & The Mad Circus. Műsoruk nagy részét a ’90-es évek hazai retró slágereinek átdolgozásai alkották, a nagybőgős és herflis hangzást kedvelők legnagyobb örömére. A folytatásban a HelloKids partyzenekar lépett színpadra a 70-es, ’80-as évek magyar és külföldi előadók dalaival, majd a méltán népszerű Silhouette Balett táncosai kápráztatták el a közönséget. 

Mindeközben a Szent Borbála téren forralt bor, kürtőskalács, sült gesztenye íncsiklandozó illata lengte be a környéket. A fergeteges előszilveszter DJ Jana retró diszkójával zárult, melynek méltó „záróakkordja” volt, hogy a közönség írhatta a zenei listát. Az önfeledt mulatozásnak csak a másnap hajnal vetett véget, ami ebben az esetben szilveszter napjára esett, amikor is lehetett elölről kezdeni az ünneplést.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában