Kemma.hu podcast

2024.01.15. 13:43

A családállítás folyamata a szeretet áramlásáról szól - PODCAST

Hogy zajlik egy családállítás? Mi történik tulajdonképpen ilyenkor? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Sugár Gabriella Lukovics Évával folytatott beszélgetésében.

Kemma.hu

Sugár Gabriella Lukovics Évával beszélgetett a családállításról.

Forrás: Beküldöt

Az EMK (erőszakmentes kommunikáció) tréner, Coach és Családállító őszintén mesélt arról a folyamatról, amely egy ilyen eseményen zajlik. Kiemelte: segítők támogatják azt, aki valamilyen kérdéssel érkezik, azaz az állítót, s különös, úgynevezett lélek-kapcsolódás történik a térben, amely idegeneket képes összekapcsolni, s a családokban, az egyének életében lévő elakadásokat keresni és oldani. 

Lukovics Éva beszélt arról is, mi vezette őt erre, s milyen személyes élmények révén jutott a családállítások módszerének elsajátításától az erőszakmentes kommunikációig. Ezek gyakorlásával nyitottabbá, kiegyensúlyozottabbá vált. S ebben a folyamatban próbál másokat is támogatni. Hamarosan, február 10-én már Tatabányán is.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában