Közlekedés

2023.12.15. 07:36

Reggeli útinform: erre készülj, ha autóba ülsz

Még mindig van lezárt útszakasz Komárom-Esztergom vármegyében.

Kemma.hu

Az Útinform pénteki tájékoztatása szerint Komárom-Esztergom vármegyében a közlekedésre veszélyes fák, illetve a fakidőlések miatt továbbra sem járható a Süttő és Vértestolna közötti úton a Tardos és Bikol közötti útszakasz.

A Közút reggeli jelentése szerint a gyorsforgalmi valamint a fő- és mellékutak burkolata a csapadékkal érintett területeken vizes, az ország keleti felén túlnyomórészt, a nyugati felén elszórtan nedves, Pest és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyék jelentős részén, valamint Nógrád és Heves vármegyék egyes területein a preventív védekezés okán sónedves, az ország többi részén száraz vagy felszáradóban van. Mosonmagyaróvár környékén közepes (30-39 kilométer/óra) erejű széllökéseket mértek, de jellemzően szélcsend van, a Dunántúlon gyenge a légmozgás. A hőmérséklet -2 és +5 fok között változik.

Komárom-Esztergom vármegye nuyugati harmadában száraz, a többiben felszáradó vagy nedves az útburkolat. Kora reggel Esztergomban történt baleset: autó és busz ütközött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában