Tartós

2023.12.24. 13:23

Megtaláltuk a tatabányai hóembert, ami tuti nem olvad el - fotókon a tél nagy túlélője

Hómackó, hózsiráf, hónyúl, hócica... A tatabányaiak fantáziája nem ismer határokat az idei télen. Egy baj van csak a fehér csodákkal: mind elolvadnak, ahogy jön az enyhülés. Egy, csak egy hóember élheti túl akár még a tavaszias időjárást is. Megtaláltuk és lefotóztuk, hogy ti is láthassátok.

Kemma.hu

Ez a hóember túléli a szilvesztert is

Forrás: Kemma.hu

Újvárosban, a régi buszvégállomás mögött lakik komplett kis karácsonyi birodalmában a hóemberek szuperhőse, az elolvaszthatatlan pocakos. Született már az idei havazásokkor Tatabányán hónyúl, hómackó, hócica, hózsiráf, de megtaláltuk a legnagyobb arcot is – hóból készült, természetesen.

Az időjárásálló, mondhatni „elpusztíthatatlan” alak nem magányos, van ugyanis – fából tákolt, kupakszemű rénszarvasa, adventi gyertyája, karácsonyfája és vannak mindezeket jobbról és balról közrefogó deszkaspanjai is.

Körbejártuk, megcsodáltuk és lencsevégre is kaptuk őt ebben a hangulatos és „újrahasznos” környezetben. Sőt, azt is meg tudjuk mutatni, hogy viseli majd a hőálló hős, ha elolvad körülötte a hó, és vele a tél összes többi teremtménye.

„Karácsony 2023” jeligével az idén is meghirdettük felhívásunkat, amelyben a városok, falvak, otthonok, közösségek karácsonyi dekorációit bemutató fotókat várjuk a [email protected] e-mail-címre. Várjuk azokat a fotókat, beszámolókat is, ahol a helyiek, vagy a dekoráció elkészítésében segítő emberek, ünneplő gyerekek, műsort adó kórusok, adventi ablakot díszítő családok, vagy éppen a karácsonyi vásár árusai is szerepeltek a képeken. A megfelelő minőségű fotók a Kemma.hu-n és a 24 Órában megjelennek! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában