Elismerték

2023.12.20. 06:55

Második helyezést ért el az esztergomi természetfotós a Magyarország 365 fotópályázaton

„A porondmester” című fényképével az előkelő második helyezést érte el Természet kategóriában Kaszás Norbert a Magyarország 365 fotópályázaton – olvasható az esztergomi természetfotós közösségi oldalán, akinek emellett még egy képe bekerült a legjobb 60 kiállított felvétel közé.

Walczer Patrik

Kaszás Norbert "A porondmesterrel"

Forrás: Kaszás Norbert

Fotó: Kaszás Norbert

Kaszás Norbert nemrégiben számolt be arról, hogy Budapesten, az Eiffel Műhelyházban tartották meg hazánk egyik legnagyobb, egyben legnívósabb fotópályázatának eredményhirdetését. 

Az esztergomi fotós igencsak meglepődött azon, hogy a Természet kategóriában második helyezést ért el és többek között azért is örül nagyon a díjnak, mert a pályázatra több mint 44 ezer darab kép érkezett be az alkotóktól, ráadásul ennek hatvan százaléka természetfotó volt, ami több mint 25 ezer felvételt jelent.

Kaszás Norbert mindemellett a Titánok harca című képe is bekerült a kiállított alkotások közé. Az esztergomi fotós közösségi oldalán köszönetet mondott a szervezőknek és a zsűrinek, egyben gratulált a díjazottaknak és a tárlaton résztvevő „kollégáknak” is. 

Korábban beszámoltunk arról is, hogy két világsikert ért el a spanyol MONTPHOTO Természetfotós Pályázaton, ahol az esztergomi fotográfusnak egyedüli magyarként három képe is bekerült a kiállítási anyagba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában