Természetfotós

2023.10.23. 16:23

Két kategóriát is megnyert Kaszás Norbert esztergomi fotográfus a spanyol természetfotó pályázaton

Két világsikert ért el Kaszás Norbert a spanyol MONTPHOTO Természetfotós Pályázat eredményei, az esztergomi fotográfusnak egyedüli magyarként három képe is bekerült a kiállítási anyagba – számolt be a remek eredményről a közösségi oldalán.

Walczer Patrik

Az egyik díjnyertes fotója

Forrás: Kaszás Norbert Photography/Facebook

A rövid beszámolóból az is kiderül, hogy már az előbbit is óriási sikernek tartotta, hiszen hatvanöt országból összesen 15 ezer darab képpel neveztek a pályázók és a kiírás értelmében csak hét felvételt állítottak ki kategóriánként. Kaszás Norbert azt viszont nem is sejtette, hogy az említett három képéből kettő kategóriagyőztes is lett.

„Az egyéb állatok” kategóriában a Pókovi című felvétele lett az I. helyezett, míg a Tánc a vízen névre hallgató pályaműve magasra értékelt, kiállított kép lett. A Bújócska című fotója a „A természet mint művészet” kategóriáját nyerte meg.

A hazai és nemzetközi pályázatokon is rendre eredményesen szereplő Kaszás Norbert a közösségi oldalán azt is megjegyezte: nagyon örül és boldog, hogy ennyi gyönyörű kép és jó fotós között ő is ott lehet a felvételeivel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában