Öko-esték a könyvtárban

2023.12.18. 14:36

Hangtálak és ganoterápia: öko-esten hangolódhattak a résztvevők Tatabányán

Különleges élményt nyújtott a József Attila Könyvtárban az Öko-esték programja. Hangfürdő után a ganoterápiáról volt szó.

Kemma.hu

Balra Schubert Zoltán. A bemutatón az érdeklődők közelről is megcsodálhatták a különleges tálakat

Forrás: 24 Óra

Fotó: S. G.

Schubert Zoltán mutatta be a József Attila Könyvtár Öko-esték sorozatának decemberi összejövetelén a hangtálakat. A lehangolt állapotban lévő embereket felhangolja a kézzel, többféle fémből készült hangtálszett. Bemutatta, hogy hányféle módon szólalnak meg a hangtálak, s mekkora különbség van a kézzel és a géppel készült tálak hangzása között. 

Kiemelte: informatikusként dolgozik, s érezte, hogy emberekkel is szeretne foglalkozni. Coach képzés után a hangtálakra esett a figyelme. Ma már egyre több helyre hívják, hogy tartson bemutatókat, vagy meditációs hangfürdőt. Ahogy tette ezúttal is. 

Bojtos Zoltán ezt követően a ganoterápiáról szólt. Amely egy olyan alternatív gyógymód, amely a legegyszerűbb. Nem lehet senkit félrekezelni, nem avatkoznak be a gyógyításba. Az itt használt szerek felébresztik a a test saját öngyógyító képességét, így kerül jobb állapotba az ember. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában