Csodavilág

2023.12.13. 13:43

Ezt látni kell: 7 négyzetméteres karácsonyi minifalut építettek Esztergomban

Elképesztő részletességgel készült el a karácsonyi mesefalu Esztergomban.

Kemma.hu

Óriási téli minfalu született Esztergomban

Forrás: Adamikné Szendrő Katalin

„Karácsony 2023” jeligével az idén is meghirdettük felhívásunkat, amelyben a városok, falvak, otthonok, közösségek karácsonyi dekorációit bemutató fotókat várjuk a  a [email protected] e-mail-címre, legkésőbb december 25-ig. Várjuk azokat a fotókat, beszámolókat is, ahol a helyiek, vagy a dekoráció elkészítésében segítő emberek, ünneplő gyerekek, műsort adó kórusok, adventi ablakot díszítő családok, vagy éppen a karácsonyi vásár árusai is szerepeltek a képeken. A megfelelő minőségű fotók a Kemma.hu-n és a 24 Órában megjelennek! 

Adamikné Szendrő Katalin is jelentkezett felhívásunkra. Mint megtudtuk tőle, a Krea Alkotók Boltjában év végéig lehet megtekinteni a 7 négyzetméteres karácsonyi falut. Az óriási mesebirodalomban karácsonyfa, hófödte házak, lovaskocsi is helyet kapott, de vonatsín is. 

A korcsolyázás sem maradatott ki a faluképből
Forrás:  Adamikné Szendrő Katalin

Kis tavacskán korcsolyázó fiút, Mikulást is megcsodálhatunk, ahogy selyemcukorszínű, piros-fehér tetejű bódét és adventi vásárocskát is, mindez ráadásul "közvilágítást" is kapott. 

Igazi mesevilág elevenedett meg
Forrás:  Adamikné Szendrő Katalin

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában