Advent

2023.12.03. 15:17

Keressük a vármegye legkülönlegesebb ünnepi dekorációit

Az idén is meg szeretnénk mutatni, milyen szépek és különleges az adventi, ünnepi fények Komárom-Esztergom vármegyében. Várjuk olvasóink felvételeit!

Kemma.hu

Esztergomban fényszarvas is fogadja az adventi vásár vendégeit

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. O. Z.

Az ünnepi készülődés jegyében most is arra kérjük olvasóinkat, hogy küldjenek fényképeket a feldíszített főterekről, otthoni adventi koszorúikról, fényárba öltözött utcákról, így megmutatva országnak-világnak a „legdíszesebb” településeinket, s hogy hol hogyan varázsolják ünnepivé a falu, a város főterét, fő utcáit például. 

Kisebb-nagyobb rendezvények, adventi ablakkeresők, otthoni fényfüzérek, ötletes, vicces dekorációk hozzák napról napra közelebb a szeretet ünnepét, mutassuk hát meg őket a nagyvilágnak! Az elmúlt években ünnepi díszbe öltözött sárisápi zöldséges, súri Wartburg, a tatabányai fény-Opel is bemutatkozott így a Kemma.hu-n, de a megye számos pontjáról kaptunk remek felvételeket.

Várjuk a fotókat!
A városok, falvak, otthonok karácsonyi dekorációit bemutató fotókat a [email protected] e-mail-címre lehet beküldeni, legkésőbb december 25-ig. Kérjük, hogy lehetőség szerint jó minőségű, éles, nem homályos fotókat küldjetek, írjátok oda azt is, melyik településen készült a fotó, a levél tárgyába pedig azt, hogy: „karácsony 2023”. A megfelelő minőségű fotók a Kemma.hu-n és a 24 Órában megjelennek!

Az ünnepi hangulat persze a közösségek, a helyiek érdeme is:  így várjuk azokat a fotókat, beszámolókat is, ahol a helyiek, vagy a dekoráció elkészítésében segítő emberek, ünneplő gyerekek, műsort adó kórusok, adventi ablakot díszítő családok, vagy éppen a karácsonyi vásár árusai is szerepeltek a képeken. Szintén örömmel fogadtuk a képekhez kapcsolódó történeteket, néhány sort a dekoráció vagy a műsor létrejöttéről, illetve a településen szervezett adventi programokról.

Megalapozva a hangulatot, nézzük meg a korábbi évek remekműveit!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában